Green Brush

What I’m Knitting Next #2

knit-next
Jeg nåede faktisk at strikke alt på min forrige to knit-liste, så jeg tænkte, at jeg ville dele mine næste strikkeprojekter – selv om tiden til at strikke desværre er ret begrænset 😉

I ved, jeg elsker dip dye, så derfor har jeg længe gerne ville strikke Camilla Vads efterhånden famøse dip dye-jakke. Teknisk set kan man helt selv vælge farvekombination, men jeg er ret så forelsket i den oprindelige graduering fra sart lyserød over grå til sort – og jeg er også vild med den løse, kimono-agtige pasform, som vil være perfekt både med og uden bælte til. Det bliver min første ego-strik, og jeg er spændt på, hvor lang tid det kommer til at tage mig at strikke den – forhåbentlig inden min barsel er overstået 😉

Lillemanden er efterhånden vokset ud af alle de huer, jeg har strikket til ham, så jeg har allerede et par nye modeller i kikkerten. Djævlehuen er en klassiker, og denne fra Hendes Verden har fået en alt for nuttet tilføjelse i form af ører.

Jeg elsker kyser, da de ikke falder ned i øjnene på bebs, og selv om denne med flæser måske ikke er den mest drengede model, så er jeg sikker på, at den vil være helt fin i den rette farve. Opskriften finder I hos Nordisk Strik.

Findes der noget mere nuttet end en blenumse i strik? Det synes jeg ikke, og derfor drømmer jeg om at strikke disse bukser i rib fra Susie Haumanns “All You Knit Is Love”. Bukserne kan nemt smøges op og ned og passer derfor i lang tid. Det er da smart!

Og hvad med jer strikkere derude: Hvilke projekter har I på to knit-listen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green Brush