Green Brush

What I’m Knitting Next #2

knit-next
Jeg nåede faktisk at strikke alt på min forrige to knit-liste, så jeg tænkte, at jeg ville dele mine næste strikkeprojekter – selv om tiden til at strikke desværre er ret begrænset 😉

I ved, jeg elsker dip dye, så derfor har jeg længe gerne ville strikke Camilla Vads efterhånden famøse dip dye-jakke. Teknisk set kan man helt selv vælge farvekombination, men jeg er ret så forelsket i den oprindelige graduering fra sart lyserød over grå til sort – og jeg er også vild med den løse, kimono-agtige pasform, som vil være perfekt både med og uden bælte til. Det bliver min første ego-strik, og jeg er spændt på, hvor lang tid det kommer til at tage mig at strikke den – forhåbentlig inden min barsel er overstået 😉

Lillemanden er efterhånden vokset ud af alle de huer, jeg har strikket til ham, så jeg har allerede et par nye modeller i kikkerten. Djævlehuen er en klassiker, og denne fra Hendes Verden har fået en alt for nuttet tilføjelse i form af ører.

Jeg elsker kyser, da de ikke falder ned i øjnene på bebs, og selv om denne med flæser måske ikke er den mest drengede model, så er jeg sikker på, at den vil være helt fin i den rette farve. Opskriften finder I hos Nordisk Strik.

Findes der noget mere nuttet end en blenumse i strik? Det synes jeg ikke, og derfor drømmer jeg om at strikke disse bukser i rib fra Susie Haumanns “All You Knit Is Love”. Bukserne kan nemt smøges op og ned og passer derfor i lang tid. Det er da smart!

Og hvad med jer strikkere derude: Hvilke projekter har I på to knit-listen?

2 kommentarer

 • Det glæder mig at se at du kan lide den hue jeg har designet til Hendes Verden. Jeg sælger flere opskrifter på min egen side også.
  Kh Jena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er SÅ fin – jeg har den stadig, og min datter skal klart bruge den, når hun kan passe den 🙂 Jeg vil tjekke dine andre opskrifter ud 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green Brush