(gårs)Dagens outfit: Camo, flowers & tie dye

Where did the weekend go?

eat-your-greensEndnu en weekend er gået, og jeg ved sgu ikke rigtig, hvad den er gået med… Jo. selvfølgelig er der en baby, der skal serviceres 24/7 😉 Ellers har den stået på fødselsdagsfejring, brunchbesøg og en lang gåtur i det disede vejr.

Jeg er lige blevet færdig med at skære grøntsagsstænger, inden jeg lige vil nå at strikke et par pinde på mit seneste strikkeprojekt. Det er egentlig utroligt, så meget gnavegrønt jeg har snittet de seneste par uger! Først til mit APA-efterfødselshold, i morgen skal jeg mødes og nørde med en masse vikle-mamas, og på torsdag lægger jeg hus til mødregruppe, og mon ikke der bliver kørt et par gulerødder og agurker ned der også? 😉 #livetpåbarsel

2 kommentarer

 • Du giver mig dårlig samvittighed… Jeg indtager mest af alt coookies.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha, det gør jeg skam også 😉 Eller… Mest fastelavnsboller!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Camo, flowers & tie dye