Leopard skirt

Colorful stripes

color-stripesStribet trøje fra Lindex

Jeg elsker striber – især hvis de kommer i farver – og min lyserøde sag fra J.Crew er en garderobe-favorit. Nu kan jeg så se, at Lindex har en fin, gul sag, som jeg muligvis bliver nødt til at eje. Lindex har også meget fint babytøj, så mon ikke der også ryger lidt med til junior? 😉

   

2 kommentarer

 • Sascha

  Lindex babytøj er i rigtig god kvalitet. Det har været mit foretrukne i de små størrelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip – så lægger jeg nok en bestilling, når min lillemand går en størrelse op 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard skirt