Currently craving

Fun & colors

fun-interiorIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Sengesæt fra Ellos // Palmeformede wallstickers fra Monki // Brevvægt med vandmand fra Zara Home // Plakat fra Studio Lisa Bengtsson / Glas fra H&M Home // Potteskjulere fra Rice // Pude fra Sass Belle

Der har været forår i luften de seneste par dage, og jeg har fået lyst til at opdatere hjemmet med sjove og finurlige detaljer. Nu går jeg jo ret meget hjemme for tiden, så kan jeg lige så godt omgive mig med ting, der får mig til at smile 🙂

Hvad står øverst på din interiør-ønskeliste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving