Ikke kun ammevenlig

Så gik den weekend…

ellosneon
Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Heldragt // Huer // Bukser

Så gik der endnu en weekend, hvor der desværre ikke skete så meget her på bloggen – det er ikke nemt, når man også skal agere serviceorgan 24/7 for en meget krævende herre 😉 I dag havde vi (dvs. lillemanden og jeg) sidste gang på vores efterfødselshold hos APA. Det er så vildt, at vi har fulgtes ad, fra vi var gravide, til vi fødte, og nu hvor vi har nogle bebser, der efterhånden er ret store. Jeg kan stadig huske første gang, jeg skulle have min søn med til APA: Han var kun otte dage gammel, og far var selvfølgelig med, for jeg kunne slet ikke overskue at komme ud af døren alene med baby!

Nu både kører jeg og tager det offentlige som det mest naturlige med bebs – man vokser jo med opgaven og alt det der 😉

Og meget apropos at vokse, så skal min søn snart op i en ny størrelse, og så må mor shoppe! Jeg har kig på disse fine sager fra Ellos – elsker neondetaljen! Hvis I også er shoppelystne, kan I lige nå at bruge koden 355408, der giver 20 procent på ALT – den gælder dog kun til og med i dag.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke kun ammevenlig