Tropical baby

Søndagssang: Mew – Her Voice Is Beyond Her Years

mewKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Så gik endnu en weekend alt for hurtigt! Det har jo været det skønneste solskin, så lørdag var hr. kæreste, lillemanden og jeg en tur i botanisk have – en tur i palmehuset kan virkelig anbefales, hvis man trænger til tropiske grader 😉

Søndagen har også budt på en trilletur med barnevognen, og nu skal der bare lades op til næste uge. I morgen kommer mine forældre forbi til frokost, inden de drager mod lufthavnen og hopper på et fly til Vietnam (er slet ikke misundelig…), og tirsdag kan hr. kæreste og jeg simpelthen fejre 8-års dag, og han har været så sød at tage fri, så vi alle tre har en hel dag sammen <3

Rigtig god søndag til jer – her står menuen på hjemmelavede burgere. Haps!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tropical baby