(tirs)Dagens outfit: Mama's day out

Yellow a year ago

 photo outfit_170216_2.jpgJeg havde dette outfit på for præcis et år siden, og jeg tror, jeg finder den selvsamme cardigan frem i dag. Bebs og jeg drager nemlig mod indre by, hvor hr. kæreste har inviteret på frokost – han ved, jeg hader at sidde derhjemme, så han er flink til at lave frokostaftaler med os. Sidst var det Gasoline Grill, og i dag står den på banh mi hos District Tonkin. Godt, der er mange gode spisesteder i nærheden af hr. kærestes arbejde 😉

P.S. Hvis I er lige så vilde med banh mi som mig, kan I finde en opskrift HER.

4 kommentarer

 • Nina

  Hej Maria. Jeg er på barsel ligesom dig med min søde lille datter, der er ca en måned ældre end din søn. Jeg elske at gå ud på cafe, men kunne godt nogle gange savne anmeldelser af hvor baby-venlige de forskellige steder er. Eks. Om man må amme og om der er puslebord ( eller bare plads til at skifte). Så da jeg læste dit indlæg, tænkte jeg om du kunne give en lille feed-back på de steder du kommer?? God frokost-date 🙂 mvh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Nina – jeg kan anbefale dig at downloade app’en “Puslely” 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Super 🙂 Tak for tip 👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var da så lidt 🙂 God fornøjelse 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(tirs)Dagens outfit: Mama's day out