TGIF

(gårs)Dagens outfit: Go green

outfit_030317Strik fra Weekday, bukser fra H&M, sneakers fra Nike, taske fra Becksöndergaard

Efter at have født er jeg af en eller anden grund blevet en buksepige. Da jeg ammer, kan jeg ikke gå i kjole, og mine nederdele føles enten for lange eller korte – jeg tror lige, jeg skal vænne mig til ikke at have en kæmpe gravid-mave. Jeans går næsten heller ikke, da de er for løse (jeg ved godt, det er et luksusproblem efter at have været gravid og født, men ih, gad altså godt at mine skinny jeans sad til og ikke lignede løse jeans!).

Så min kærlighed til printede bukser er kun blevet større, og da jeg skulle bestille en masse til lillemanden hos H&M (bestiller konstant, da han vokser så fandens hurtigt), så røg disse bukser på udsalg også med. De er ganske fine nu med en strik, men er også sikker på, de bliver gode til forår og sommer kombineret med en masse andet print 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF