Mig, mig, mig

(gårs)Dagens outfit: Mismatch

outfit_210317_1
Hjemmestrikket hue, cashmerehalstørklæde købt på eBay, stribet trøje fra Only, jeans fra H&M, frakke fra Edith & Ella, fastvikle fra PinkNova, taske fra Lala Berlin, sko fra Adidas. Lillemandens fleecedragt er fra H&M.

Mange nybagte mødre klager over, at de ikke har tid til at træne, men nu skal jeg fortælle jer om en god motionsform: Bliv vikle-mama 😉 Hvis du skal bukke dig ned efter noget, så kan du lige lave en god squat, og læs så lige dit indkøbsnet med en liter mælk, en flaske passata og en flaske solsikkeolie, som du slæber op på tredje sal, og så har armene da også fået en tur 😉

Outfittet er ikke det mest koordinerede, men for tiden er det altså lige det, der ligger øverst i bunken og er rent, der kommer på 😉 Vi skulle trods alt også bare en tur i Rema1000.

Det blæste en del, så jeg følte ikke, at lillemandens fleecedragt var varm nok, så jeg er gået på jagt efter en termodragt (med eller uden fleecefoer?) eller måske softshell? Erfarne mødre, please hjælp, hvad skal jeg gå efter? Og kan I anbefale et bestemt mærke?

14 kommentarer

 • Skønt outfit:-)
  Da bøllen var baby, havde hun en termodragt fra Wheat, den var jeg super glad for(måske en smule dyr).
  Prøv at tjekke http://www.kids-world.dk ud, de har et kæmpe udvalg af de praktiske og nødvendige børneting(hvilke kan være svært at finde hos de lækre børnetøjsbutikker)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Stod faktisk og kiggede på en fra Wheat i Babysam i dag – de er fine!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Jeg vil anbefale Marmars termo! Synes både det er virkelig pænt, men det er også lidt tykkere og tættere i kvaliteten 🙂 Jeg er gået efter termo uden foer, da en termojakke også er super til forårets lidt varmere dage, hvor foer måske ville blive for varmt? Vi har også Enfant, Mikk-line og Ticket to Heaven termosæt, det er også super (Mikk-line er mest budgetvenligt). Men der er sikkert lige så mange tips til termotøj som der er mødre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! MarMar holder jo lagersalg i næste uge, så måske jeg er heldig at finde noget der 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med et bærecover?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Go’ idé 🙂 Havde nu også håbet på at finde noget, der kan bruges til, når han også skal ligge i barnevogn 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leoskoene med den mintgrønne er bare så fint sammen!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 En uventet fin kombination, ja.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Maria, termo bliver nok snart for varmt! Det egner sig godt til legepladsen. Men til barnevogn er uld godt, fordi barnet kan komme af med varmen, og er således veltempereret. Det kan dog også blive lige varmt nok ind i foråret. Pt bruger vi en fleecedragt fra Ver De Terre til Theodor, som er født 1/12. Den har en god pasform og er ikke en stor “pose” som mange heldragter kan være. Videresalgsværdien er også god.
  Øvrigt råd er – vælg en dragt der kan lynes helt ned i den ene/begge fødder der gør det nemmere at få af og på OG vælg en dragt hvor arme og ben har ombuk, så behøver man ikke futter og vanter og han kan passe den længere ind i foråret fordi hænderne til slut stikker ud og det er varmt nok til den tid 😉 Det er en videnskab – også selvom det er min nr.3 er det alligevel svært!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for tip – det er nemlig ren videnskab! Mit “problem” er så bare, at jeg gerne vil finde noget, jeg kan bruge til både barnevogn og vikle, men det kan måske ikke lade sig gøre? Uld er godt i barnevogn, ja, men i viklen skal det også være vindtæt, og det er uld da ikke – eller? Ih, det er en jungle!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulddragt er mega godt til viklen, og så kan du evt have nogle lange termofutter til de små fødder og ben.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Go’ idé 🙂 Har også set, mange bruger benvarmere, så måske jeg skal i gang med strikkepindene…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Uld kan sagtens være vindtæt – hvis du vælger kogt uld som den man kan få fra Disana er 🙂
   Den har desuden stor gensalgsværdi hvis du vælger den grå.

   Vi har brugt en termodragt fra Didriksons (da min datters hud ikke er så glad for uld) som vi har været glade for. Nu har jeg lige købt en fra Wheat fordi jeg ikke kunne finde den fra Didriksons i størrelse 92 så må jeg se hvordan den er.
   Hvis du køber den lidt for stor vil du også kunne bruge den til efteråret. Min datter er f.eks. i størrelse 86 nu men da der er elastik ved både hænder og fødder gør det ikke noget at den poser lidt så jeg har købt den i en størrelse større for at hun også vil kunne bruge den til efteråret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip 🙂 Jeg har faktisk selv regntøj fra Didriksons, så måske også lillemanden skulle have noget derfra 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig, mig, mig