#instakage

(gårs)Dagens outfit: Pink, flowers & camo

outfit_140317_1 outfit_140317_2Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Strik fra H&M, top under fra Gina Tricot, nederdel fra Vila, taske fra Soaked in Luxury, sneakers fra Adidas

I går stod den på brunch med en veninde på Mad & Kaffe på Vesterbro, og derefter gik vi en rask tur hjem til mig på Amager, hvor den stod på lagkagerester.

Derefter kom min mellemste lillesøster – også for at spise lagkage – og så gik vi en tur, så hun kunne fange Pokémons og klække lidt æg. Jeg spiller ikke selv Pokémon Go, men tænker, at det da nok kan “betale sig”, nu når jeg alligevel går så mange lange ture med barnevognen…

Anyways, her ser I, hvad jeg havde på. Nederdelen fik jeg i gave af mine søde svigerforældre, jeg er meget heldig med, at min svigermor læser med her på bloggen 🙂 Tasken er også ny, jeg har blogget om den HER, og kunne simpelthen ikke stå for den 😉

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

#instakage