Currently craving

(Kamp)Dagens outfit: Kampklædt leopard

outfit_090317_1 outfit_090317_2Cashmerestrik fra e.vil, nederdel fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim, sneakers fra Adidas

Onsdag – på kvindernes kampdag – var jeg meget passende klædt i camoflage 😉 Ellers var der dog ikke meget kampdag over min dag… Jeg var i baby-bio med de skønne damer i min mødregruppe, og så snuppede jeg lige årets første is på Ismageriet, nu når jeg alligevel var i området 😉

Nederdelen har jeg lige købt, da jeg længe har ønsket mig en leopardprikket nederdel.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving