(gårs)Dagens outfit: Mismatch

Lækker ventekjole for leopardelskere

leo-ventekjoleVentekjole fra H&M

Det blev ikke til så meget blogging i går, for der stod den på mit faste, ugentlige møde med mødregruppen. Vi mødes klokken 10.30 og skilles først igen ved de 15-16, så man må sige, at vi nyder hinandens selskab 🙂 Nu er denne kjole på ingen måde aktuel for mig, men jeg tænkte, at jeg ville dele tippet, hvis der nu sad nogle leopardprik-elskende vordende mødre derude. Havde jeg været udstyret med en bule, så havde jeg klikket denne kjole hjem hurtigere end jeg kunne nå at tømme en pose sure vingummier 😉

P.S. Tak for jeres mange tips til forårsovertøj til lillemanden. Jøsses, det er en jungle, men nu har jeg lidt mere konkret at gå videre med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Mismatch