Summerhouse Saturday

Mandagstyl

mandagstylIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Top fra Topshop // Nederdel fra mint&berry

Min mandag indbyder ikke ligefrem til at hoppe i tyl, men hvis jeg havde en invitation til et kommende sommerbryllup liggende, så havde jeg klart overvejet tøsefarvet tyl! Vores nærmeste vennekreds er åbenbart ikke “the marrying kind”, så i år står den ikke på et eneste bryllup. Vi har et vennepar, der efter planerne skal giftes næste år, og så kan jeg jo allerede nu begynde at overveje, hvad der skal shoppes 😉

P.S. Sidst, jeg var til bryllup, var vores kære naboers, og der var jeg iført dette. På det tidspunkt skjulte jeg stadig min gravide mave for jer 😉

P.P.S. Den fine nederdel fås også i kjoleversion til en rigtig fin pris.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Summerhouse Saturday