Søndagssang: Thomas Dybdahl - Bleed

Suits me

badedragtIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Monki // H&M // Topshop

Som nybagt mor tager jeg selvfølgelig min lille bebs med i svømmehallen. Jeg går ikke til babysvømning (den tjans har far sat sig på, når han skal på barsel), men jeg kommer afsted sammen med de skønne mødre i min mødregruppe.

Derfor er behovet for en pæn badedragt opstået, for 1) min amme-jader kan ikke være i nogen af mine mange, mange bikinier, og 2) jeg er sgu stadig udstyret med en dejlig bolledejsmave, som ikke behøver at blive vist alt for meget frem 😉 Her er tre fine bud – har faktisk bestilt den midterste hjem, da jeg elsker striberne, og så er den udstyret med stram op-effekt. Gotta love that 😉

   

6 kommentarer

 • Nanna

  Den er flot! Men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor H&M ikke viser deres tøj bagfra også. Gad vide hvordan den badedragt ser ud bagpå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes den fra Topshop er så fin! Jeg har kigget på den i butikken 2 gange nu, så jeg bliver nød til at kæbe den næste gang😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den der midterste – bare i en anden farve, fordi den er fra en anden sæson. Og lad mig bare sige, at den er FANTASTISK. Den er SÅ klædelig, og den strammer ind på den helt rigtige (men stadig behagelige) måde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Søndagssang: Thomas Dybdahl - Bleed