Rosa

Summerhouse Saturday

summerhouseDet bliver lige et lidt sent hej fra mig i dag, da vi sædvanen tro har tilbragt lørdagen i sommerhuset. Dagen startede noget gråt, men heldigvis kom solen frem, og jeg nød endda et øjeblik med strikketøjet på terrassen, mens lillemanden boblede i sin barnevogn. Vi fandt en gammel Silvercross på Reshopper (den app er genial!), som skal agere sommerhusbarnevogn, og jeg skal også have kigget på at få indrettet en pusleplads – nu må det altså gerne snart blive rigtig forår, så vi kan tilbringe hele weekenden i vores skønne sommerhus 🙂

2 kommentarer

 • Mette

  Hvor ser det bare hyggeligt ud. Sommerhus er så dejligt at have. Vi har selv et som vi kan bruge hele året med varmepumpe og brændeovn 🏡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi har brændeovn, og jeg ønsker mig også en varmepumpe, men min arkitekt-kæreste synes, sådan en varmepumpe er noget af det grimmeste, så det kommer nok ikke til at ske 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosa