Blomstrede boots

floral-bootsIndeholder reklame i form af affilitelinks: 1. Zara // 2. Topshop // 3. Dune

Jeg er mærkeligt draget mod Balenciagas forår/sommer-kampagne, der fremviser et par matchende støvler og bukser. Støvlerne, et par stramme spandex-sager med kitten heel, er i sig selv ikke det kønneste, men sat sammen med et par matchende bukser, synes jeg faktisk, det ser ret cool ud!

Zara har uden tvivl luret lidt (læs: meget) hos Balenciaga med deres blomstrede støvler, og uanset om man er til de dyre eller billige, så synes jeg faktisk at et par blomstrede støvler kunne være et cool (mis)match til et par blomstrede bukser 💐

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Mew - 85 Videos