(gårs)Dagens outfit: Blomster og glimmer

Luksus vs. budget: Delikate blonder

hm-custommadeCustommade // H&M

Jeg elsker Custommades Elvira-toppe, der er lavet i det lækreste silke, og som er udstyret med de fineste blonder. Men ja, det er sgu en hamper sag, sådan en top, og går man ikke op i, om det er silke, så har H&M altså lavet en meget vellignende sag til mindre penge. Bare en lille tip 😉

   

4 kommentarer

 • Sikke nogle fine og sarte farver (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hey 🙂 Er stor fan af din blog og elsker de budgetvenlige tips (at være på SU.. Suk). Men som en der går meget i strømpebukser tænkte jeg om du havde overvejet et indlæg om det? Altså, hvilke mærker er gode og er dyre mærker altid bedst? Bare lige en idé – det er i hvert fald noget jeg ville sætte stor prs på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Maria – tak for de søde ord 🙂 Jeg sværger såmænd bare til dem fra H&M – dem synes jeg er fine!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Blomster og glimmer