Jeg har set mig sur på...

Hjælp en vintermor!

joha-silkeuldIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Ærmeløs body og bukser fra Joha

Jeg er en vintermor med stort V, og selv om varmen endelig er kommet, og den er tiltrængt, så er jeg lidt på bar bund med, hvordan jeg skal klæde lillemanden… Jeg er vant til at shoppe lækker uld og cashmere og strikke selv i lange baner, men hvordan i alverden klæder man baby på, når vejret er, som det er?

Det er bagende hedt i solen, lidt køligt i skyggen – især når det blæser, som det gør nu. Han ligger i Voksi i barnevognen (vi har skiftet til sommerdyne), men kommer også nogle gange op i fastviklen. Jeg laver ikke andet end at skrælle lag af ham eller give ham mere tøj på.

Personligt er jeg fan af uld/silke-tøjet fra Joha. Det er SÅ lækkert og temperaturregulerende, så baby aldrig bliver klam og svedig. Men altså, hele lillemandens garderobe kan ikke bestå af Joha (I wish!)…

Så erfarne mødre: Hvordan klæder man baby på til dansk sommer? Hit me!

   

16 kommentarer

 • Camilla

  Erfaren og erfaren… det er jeg nok ikke, men jeg bruger også Johas uld/silke! Det er så lækkert, men bliver også lidt dyrt… lad os bare sige jeg gør mit bidrag til deres omsætning 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha, det gør jeg i den grad også 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han skal jo helst være dækket af tøj, så jeg ville gå efter noget luftigt og tyndt bomulds/hør/hamp tøj fx krutter har noget fint IMO. Og ja uld og silke er altid lækkert. Husk også en solhat 😉 man kan få nogle med UV-beskyttelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vil tjekke Krutter – tak for tip! Og har indkøbt solhatte, men skal nok have en med UV også 🙂 Havde A i viklen og havde ikke bundet solhatten ordentligt under hans hage, og så tog et vindstød den lige, og så lå solhatten midt på Amagerbrogade 🙈
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ups 🙂 jeg har også nogle gange måtte få fremmede til at give V hatten på igen, når hun sidder på ryggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er da også smart 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene LN

  Amen til Joha uld/silke!
  Jeg er også vintermor, fra januar. Jeg synes det fungerer godt med uld/silke inderst og så noget køligt bomuld der ikke sidder for tæt yderst. Og en silkehat til morgenluren, hvor der er køligt stadig. Har købt alfehue fra Engel, i purebaby. De har meget godt, men det er endnu dyrere end Joha 🙈🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, sådan en alfehue lyder fin! Og ja, jeg har også købt futter og køredragt fra Engel, men ja, det er jo dyrere end Joha 💸
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov dine links dutter ikke ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tilbagemelding! Det er rettet nu 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved det endnu kan være koldt i skyggen, men så meget synes jeg nu ikke børnene skal have på. Hvis han ligger i barnevogn i voksipose så er min erfaring at de ikke skal have så meget på før at det er et par meget varme unger. Jeg har aldrig været den store uld fan, men har også sommerbørn så hos mig var det bomuld, og det synes jeg var fint nok.
  /Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min søn bliver desværre virkelig svedig i bomuld – uld/silke fungerer bedre på ham. Der er vist ikke andet en at prøve sig frem…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Heldragter med lange ben og arme. Leopard fra Marmar er min favorit. Ellers kam du kigge inde på Nextdirect hvor jeg køber stortest al børnenes tøj! Hilsen mor til 3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! Elsker Marmars leo-ting, så det vil jeg fortsætte med at købe 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har præcis samme problem. Og tilsæt så lige en omgang børne eksem og bakterier i hud, så alt uld og uld relateret er udelukket. Plus tøjet skal kunne vaskes ved høje grader pga al den creme hun får på.
  Måske jeg skal tjekke det der silkehalløj ud.
  Suk, endnu en udgift…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uld/silke kan desværre ikke vaskes ved høje temperaturer 🙁 Måske bambus er en mulighed? Og ja, man kan altid bruge penge på ynglet 🙄
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har set mig sur på...