Er han altid så glad?

Lang weekend

Processed with VSCO with hb1 preset
Jeg håber, I nyder den skønne, lange weekend. Vi har netop sendt hr. kærestes familie afsted, som har været på besøg heroppe i sommerhuset. Vi har hygget med god mad, masser af kander kaffe, besøg i den lokale dyrepark og blomsterplukning. Hr. kæreste fik også hængt en sansegynge op (som jeg har skrevet om HER), og den var virkelig et hit hos både mor og søn. Nu må det godt bliver sommer, så mig og bebs kan nyde en lur sammen i den 😉

Rigtig god weekend til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er han altid så glad?