Luksus vs. budget: Sandaler med nitter

Den perfekte barselsgave

homeynessIndeholder reklame i form af affilitalinks: Sæt med savlesmæk og suttesnor fra Homeyness

I går kom den fineste pakke til lillemanden. Den var fra hans faster, der bor i Schweiz, og derfor kunne hun desværre ikke være med til hans halvårsfest. I pakken gemte sig det fineste sæt fra Homeyness, som allerede er et hit hos mor og søn (har stået og beundret det en del gange i butikkerne, men været for nærig).

Men så er det jo godt, han har en gavmild faster med virkelig god smag! Faktisk så god smag, at hun gæsteblogger for den lokale, virkelig lækre tøjbutik (hvor jeg selv har købt denne überlækre cashmere). I kan læse hendes tips til indretning af børneværelse HER.

Et tip om den perfekte barselsgave er hermed givet videre 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Sandaler med nitter