A year ago

Luksus vs. budget: Sandaler med nitter

studdedsandalsIndeholder reklame i form af affilitalinks: Balenciaga // Billi Bi

Hvis jeg på nogen måde kunne arbejde med remme mellem tæerne, så ejede jeg sikkert Balenciagas klassiske sandal i alle regnbuens farver (eller i hvert fald pink og gul!). Har man ikke lige skejser til the real deal, så har Billi Bi lavet en yderst vellignende version, der er til at betale. Hvilket par er din favorit?

   

4 kommentarer

 • Mia

  Synes Balenciaga’erne er lige lidt federe, men er meget mere fan af prisen på dem fra Billi Bi 😍😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, Billi Bi’s priser er lidt mere til at have med at gøre 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har i flere år ejet dem fra Balenciaga (det gør jeg faktisk stadig), men har haft dem fra Billi Bi forbi matriklen, fordi jeg tænkte de var et godt bud på nogle aflastningssandaler. Normalt er jeg vildt glad for Billi Bi’s sko, men i dette tilfælde kan jeg desværre slet ikke anbefale dem. Remmen mellem tæerne var så ubehagelig og kradsede, så jeg holder mig bare til Balenciaga, som er helt fantastiske og smørbløde at have på. Har mine fødder for kært til at ville spare penge bare for at spare. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago