Way up north

Skt. Hans

skthans-2016
Så er jeg tilbage – i hvert fald for en stund. Må erkende, at det på ingen måde er muligt at forprogrammere indlæg inden en ferie, når man har en baby!

Jeg er retur fra Norge, og selvom vejret godt kunne have været bedre (var meget misundelig på alle, der fremviste dansk sommer på Instagram), så var det en rigtig god tur. Naturen var så smuk, så smuk, og det var fantastisk at se min søn komme så godt ud af det med sine to kusiner og deres tre katte.

I aften er det Skt. Hans, og traditionen tro skal den fejres hos vores gode vens forældre, der har kolonihavehus på Amager. Billedet her er fra sidste år, og der kan jeg se, at vejret var betydeligt bedre 😉 Bag min gule taske gemmer der sig en lille bule – jeg var nok fire måneder henne på det tidspunkt, og i år kommer jeg til at sidde præcis det samme sted med min lille søn på skødet. Vildt, at der kan ske så meget på et år!

Apropos ting, der kan ske, så skylder jeg vist også et uddybende indlæg på dette Instagram-post

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Way up north