Luksus vs. budget: Sneakers med broderi

Summertime

barcelonaMig i Barcelona sidste sommer, da jeg var lige knap halvvejs i min graviditet

Så blev det årets første sommerdag (i hvert fald kalendermæssigt), og jeg er så småt begyndt at tælle ned til sommerferie – det kan man altså godt, selvom man er på barsel 😉 Nogle gange synes jeg faktisk, at det langt hårdere at gå hjemme og passe sit barn, end det er at gå på arbejde. Er jeg den eneste, der har det sådan?

Udover en masse smutture op til sommerhuset, så går sommerens første tur til Norge. Helt oppe nordpå, hvor det er lyst døgnet rundt (det skal nok blive en fest med en baby!). Hr. kærestes bror arbejder deroppe som læge, så vi besøger ham og hans familie deroppe. Det bliver ikke en strand/sol-ferie, men jeg tror, det bliver vildt fedt! Naturen ser virkelig smuk ud, og så bliver det også bare skønt at se mine to niecer (og deres forældre selvfølgelig!).

Senere på sommeren pakker vi kufferten igen for at drage to uger til Paris (som jeg tidligere har skrevet om HER). Paris har jeg efterhånden besøgt mange gange, så vi behøver ikke lave de klassiske turistting. Jeg glæder mig bare til at dase rundt i Paris’ gader uden de helt store planer, købe lækre råvarer, som vi kan tilberede i lejligheden, og vi satser da også på at spise ude – nok ikke i helt så stort et omfang som præ-baby.

Til september har hr. kæreste og jeg en måneds barsel sammen, og vi har endnu ikke helt klarlagt, om vi tager ud at rejse eller ej. Der er lige lidt logistik, der skal gå op.

Hver sommer plejer vi ellers at tage ud at rejse med vores venneflok, men da vi er de eneste, der har et barn, så er det nok ikke det fedeste at byde dem på ferie med en baby 😉 De må snart se at få nogle unger, så vi kan rejse sammen igen…

Hvordan ser jeres sommerferieplaner ud i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Sneakers med broderi