Altid leo

All things panda

panda-panda-pandaIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Dragt fra Next // Strømper fra Zara // Body fra Småfolk // Strik fra Zara

Fordi det er fredag, og fordi man aldrig kan få for mange pandaer! Jeg skal faktisk shoppe næste størrelse til lillemanden, så måske jeg er lige lovlig undskyldt 😉 Strømperne kommer næsten med garanti herhjem og bo… Bebs har allerede pandastrømper fra Mini Rodini, Liewood og Bilka, men man kan jo altid bruge lidt flere, ik’?

Småfolk kommer til efteråret til at have så mange fine pandaer i deres kollektion! Jeg kan se på sitet, at der også kommer sengerand, puslepude og babynest med pandaer – godt, jeg ikke skal ud og shoppe hele “maskinparken”, ellers var jeg godt nok blevet fattig!

Ha’ en rigtig skøn weekend! Min lille panda og jeg skal i sommerhus, og to af hans mostre joiner os, så det bliver ren hygge!

   

4 kommentarer

 • Marie

  Hej Maria. Tak for en god blog. Jeg vil meget gerne høre, hvordan du finder “tema” baby tøj. Jeg har en pige på vej som går under navnet musling, men har meget svært ved at finde tøj med muslinger på – selvom dette burde kunne lade sig gøre. Hvad har du af tricks?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Marie
   Tillykke med din pige! Jeg håber, du har en god graviditet 🙂 Pandaer er et ret populært motiv på babytøj, så det er ikke svært… Muslinger er straks sværere! Kan umiddelbart ikke finde noget :S
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du har virkelig god smag i babytøj! Jeg er lige blevet mor til en pige for en måned siden, og hun kan da også sagtens iklæde sig noget sødt panda-tøj! Så tusind tak for inspiration til både babyer og voksne og for en god og hyggelig blog generelt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Og stort tillykke med din skønne pige <3 Hun skal da ha' noget panda-tøj!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altid leo