Et helt, halvt år

Luksus vs. budget: Gucci-ish?

gucci-aldoIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Gucci // Aldo

Aldo er efter min mening et af de highstreet-brands, der formår at lade sig inspirere af catwalken, uden at det bliver åbenlys kopiering. Jeg har for eksempel dette par sko, som jeg er superglad for, som er lidt Valentino-ish uden dog at være 1:1-inspiration.

Ovenstående taske fra Aldo er også et eksempel herpå. Der er noget med silhuetten, og de farvede bånd med pynt, men så er der alligevel tilføjet lidt, så tasken er lidt “sin egen”, hvis det giver mening. Hvor, synes du, grænsen mellem inspiration og kopiering går?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et helt, halvt år