Currently craving

Prikker & smock

kjoler-vmIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Lyserød kjole // Grå-lilla kjole

Der er faktisk kun en to ugers tid, hvor jeg skal gå alene på barsel med lillemanden – hvor er det vildt! Så joiner farmand os nemlig i en måned, og så skal jeg retur på arbejde. Ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne hverdagene med min søn (men jeg ved, at han er i de bedste hænder hos sin far), men det skal altså heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg ser frem til at komme tilbage til arbejde.

Jeg glæder mig til at drikke min kaffe i fred, til at gå på toilettet i fred, til at spise lækker frokost (som andre har lavet til mig!) i fred, til at mødes med andre voksne mennesker og tale om andet end søvnmønster, tigerspring og babymad, og så glæder jeg mig til noget så banalt som at hoppe i en kjole, hvor jeg ikke skal tænke over, om babs nu kan hives frem i tide og utide.

Måske jeg ligefrem skulle “belønne” mig selv med denne fine kjole? Jeg har altså en eller anden ting med kjoler med smock i livet (se bare HER, HER og HER). Til de mere farveforskrækkede kan jeg fortælle, at den også fås i sort 😉

   

2 kommentarer

  • Emma

    Jeg har den både i sort og i lyserød og den er SÅ mega flot og vildt fin på 😄 Især den lyserøde er endnu pænere i virkeligheden 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving