Blødt til bebs

I’m still here

moga-notredameMig og lillemanden i Paris i midten af juli <3

Den sidste tid af min barsel er simpelthen fløjet afsted, og det er desværre gået udover bloggen. Mit vækkeur er stillet, mit adgangskort fundet frem, og i morgen vender jeg retur på arbejde. Det bliver så mærkeligt! Men også tiltrængt 😉

Jeg har her på bloggen – og også når folk har spurgt mig IRL – aldrig lagt skjul på, at jeg ikke er den barslende type. Læs selv dette indlæg. Men nu, når jeg står til at skulle ud i den virkelige verden igen, så er det nærmest kun de gode ting ved barsel, som jeg vil tage med mig (alle de nederen ting er nærmest allerede fortrængt). Den 100 procent nærhed, jeg har med min søn. At kunne se ham udvikle sig dag for dag, uge for uge. Det kommer jeg uden tvivl til at savne. Rigtig meget endda!

Nu overlader jeg så tøjlerne til hans far, som er jeg er 100 procent sikker på, kommer til at gøre et fantastisk job. Og jeg skal ud at være mig igen og ikke kun være nogens mor. Det bliver et nyt liv og en balancegang, som jeg skal finde frem til, vænne mig til og løbende justere i.

Hvordan bloggen kommer til at være fremover, ved jeg ikke helt endnu. Ligesom Camille trænger jeg også til at gøre status over dette domæne, hvor jeg i næste måned har bredt mig i hele 10 år. 10 ÅR! Jeg kommer til at kigge herind, når tiden og overskuddet er til det, og jeg håber, I stadig har lyst til at læse med 🙂

Husk, I kan følge mig på Insta-stories under brugernavnet modemedmere

6 kommentarer

 • Jeg starter også i morgen, og jeg har det SÅÅÅÅÅ stramt med det. Ej for pokker jeg gad godt blive hjemme et halvt år mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er hårdt ikke at skulle være sammen med sin guldklump 24/7, men for mig personligt har min barsel været rigeligt lang 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde jo kun en uge inden jeg blev sat i gang, så det gik ret hurtigt fra møder m.m. til baby. Men jeg kunne sgu have taget året ud. Uden problemer. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg gik så en uge over, så der havde jeg god tid 😉 Barsel præ baby er sgu også lidt noget andet end barsel post-fødsel 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rigtig god fornøjelse tilbage på job! Jeg fødte min søn 1/12 (måske kan du huske vi skrev lidt sammen, han er min nr.3), og sjovt nok startede jeg også job denne uge 👍🏻 Nu har jeg prøvet at vende tilbage fra barsel et par gange og har følgende råd:
  Ammehjernen forsvinder med tiden
  Du skal nok komme til at føle dig som dig selv igen
  Man må gerne powernappe på toilettet
  Man må gerne spise kage/sukker osv indtil man har vænnet sig til livet med baby og job
  Man er verdens trætteste men det bliver bedre
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg kan godt huske, vi skrev sammen <3 Jeg er SÅ glad, at du skriver de råd. Især det med kage og sukker vil jeg tage til mig 😛
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blødt til bebs