Sunshine yellow

Ja, jeg er her stadig… Og ja, jeg har også været på blomstermark!

selinevej
Så gik der liiiidt for lang tid med lidt for få indlæg herinde! Sagen er den, at hr. kæreste gik på barsel med os i sidste uge, men så fik han lige en freelanceopgave ind fra højre, og så var det jo stadig mig, der skulle passe ynglet 😉

Men lidt tid har min lille familie dog haft sammen. Vi har været i Zoo, i Tivoli, og ja, ude på den famøse blomstereng på Selinevej. Personligt synes jeg dog, at den var ret så “afsplukket”, så hele København havde nok været derude før mig. Fik desværre ikke tid til det hele store blogger photo shoot, da lillemanden blev ved med at spise blomsterne #lifewithkids

Nu er freelanceopgaven dog afleveret (jeg krydser fingre for, at der IKKE er flere rettelser), og vi drøner op i sommerhuset, når vi har overdraget Amagerhylden til vores AirBNB-gæst. Vi har lige fået fibernet oppe i sommerhuset, så satser da på at blogge lidt. Fingers crossed 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunshine yellow