Ja, jeg er her stadig... Og ja, jeg har også været på blomstermark!

Lækker uld med besparelse

friends-uldIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Uldheldragt og uldbody fra Friends Mini

Jeg er vintermor, så jeg eeeelsker at hamstre uld til lillemanden. Og jeg er blevet specielt glad for Kvicklys mærke Friends Mini, der har virkelig lækker uld til gode penge. Jeg har allerede hamstret ovenstående ting (og mere til!), da vintervarerne endelig kom på lager for nogle uger siden.

Da tingene ikke var i min lokale Kvickly, ringede jeg rundt til de andre, og der fortalte en dame i tekstilafdelingen mig, at det faktisk er Joha, der laver deres uld. Jeg har ikke fået bekræftet det, men det er da i hvert fald værd at tippe videre om, da jeg selv er kæmpe Joha-fan, men desværre ikke har råd til at fylde hele lillemandens garderobe med det.

Lige nu er der tilbud på merinould fra Friends Mini HER.

   

2 kommentarer

 • Anette

  Jeg er også mor til et vinterbarn – snart 2 – og er kæmpe fortaler for brug af uld. Vil lige tippe om at Dilling har 40% rabat på alt til baby og børn denne weekend. Lækker økologisk kvalitet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har faktisk luret på det armygrønne sæt fra Dilling, men var i tvivl om kvaliteten… Nu ryger det i kurven 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg er her stadig... Og ja, jeg har også været på blomstermark!