Dagens outfit: When life happens

Coffee and/or tea

coffee-teaJulekalender fra Pukka // Kopholder fra Nifty // Øjenserum fra Clinique

Jeg elsker te og kaffe – og jeg kan altså ikke vælge det ene frem for det andet… Stik mig filterkaffe, cappuccino, macchiato – jeg drikker det hele. Earl grey, kamillete, iste – I’ll take it all! Derfor står disse tre kaffe- eller te-relaterede ting pt. på ønskelisten.

Jeg gad godt at være den tjekkede overskudstype, der drak te i løse blade, men det kommer alt for sjældent til at ske. Så når det endelig skal være posevarianten, så er Pukka min absolut yndling. Og jeg gad da godt tælle ned til jul med en ny smagsvariant hver dag.

Kopholderen er noget af det sejeste, jeg længe har set. Nu havde jeg jo kopholder på barnevognen, men nu når barslen er slut, kan jeg godt lige se mig selv med denne gadget på cykelstyret. Jeg fornemmer lidt, at det bliver årets julegave fra mig til mig 😉 Især den i farven dusty rose – it’s meant to be 😉

Og vi bliver ved det koffein-relaterede, for dette smarte øjenserum indeholder netop opkvikkende koffein. Fordi en mor har brug for det stads både ind- og udvortes. Basta!

Andre kaffe- og te-elskende derude? Hvad drømmer I om?

2 kommentarer

 • Nuiij den er fin den kopholder!! Må man ikke godt købe den selvom man er på barsel og har en kopholder på barnevognen… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Man kan aldrig få for mange kopholdere, når man er på barsel 😛
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: When life happens