Søndagssang: Radiohead & Hans Zimmer: (Ocean) Bloom

Luksus vs. budget: Rygsæk med stil

chlue-evenoddTaske fra Chloé // Taske fra Even & Odd

Jeg har længe haft en crush på Chloés Faye-taske og venter faktisk “bare” på, at den skal dukke op i en fin sæsonfarve. Mit hjerte er mest til mini-versionen, men jeg synes nu også, at rygsækken kan noget… Selv om mor her synes, at størrelsen er pænt upraktisk! Jeg har faktisk fået mig en rigtig praktisk mor-rygsæk, der kan rumme pusleting, og som jeg også kan fragte min arbejdscomputer i, men det er vist en helt anden snak 😉

Hvilken version er I mest til?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Radiohead & Hans Zimmer: (Ocean) Bloom