1 år

#imperfect

amia-malia-imperfect

Strik fra Ami Amalia

I får lige et lille, hurtigt pip fra mig. Efter jeg kom tilbage fra barsel, er jeg begyndt at indgå i vagtskema på arbejdet, hvilket betyder morgen-, aften- og weekendvagter, så til tider går det hele op i arbejde. Faktisk sidder jeg og skriver dette i min frokostpause!

De næste to dage står den på et par morgenvagter, onsdag skal hr. kæreste og jeg for første gang i OVER ET ÅR ud UDEN baby – og jeg er i lige dele panik og glædesrus.

Og så er det i slutningen af ugen endelig tid til noget kvalitetstid med mine to drenge – det er godt nok tiltrængt! Vi tager en smuttur til Lübeck og Hamborg med lillemandens farmor og farfar, hvor vi rigtig skal komme i julestemning ved at besøge hyggelige julemarkeder. Vi tog også turen forrige år, og det er efterhånden blevet en hyggelig tradition. I år er turen på en måde ekstra vigtig, da vi skal fejre jul med min familie og ikke min mands familie.

I år har vi i begge sider af familien aftalt ikke at give hinanden gaver, og jeg kan godt love jer for, at det sparer mor her for en masse stress – det kan altså anbefales!

Derfor føler jeg lidt, at man godt må købe en fin gave til sig selv – og en god kandidat kunne være denne lækre strik i uld og cashmere. Jeg elsker #imperfect, der både kan læses som “imperfect” og “I’m perfect” <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år