Seems like af lifetime ago...

Et hedt tip

uniqlo-heattechTrøje, top og leggings fra Uniqlo

Så kom der lidt kulde og sne til København, og hvis der er noget, der kan få mig i dårligt humør, så er det at fryse. Især nu når jeg er mere ude qua ture med barnevogn og udflugter til legeplads. Hvis der er andre frossenpinde derude, så må jeg lige dele dette tip med jer: Uniqlos HEATTECH ting er G E N I A L E!

Jeg har efterhånden oparbejdet mig et mindre lager. Jeg besøger ALTID Uniqlo, når jeg er i en by, der er så heldig at have disse butikker, og der kommer altid lidt HEATTECH med, hvis det er sæson for det. Trøjerne og toppene er perfekte at have under dit “normale” tøj som et ekstra varmende lag, og leggingsene har jeg ofte på under jeans. Alt er dejligt blødt og lækkert og holder rigtig fint i vask, og man bliver ikke klam og svedig i det – MEGET vigtigt!

Har men ikke lige en rejse til en Uniqlo-by på tapetet, så har de heldigvis også en webshop, hvor man kan hamstre HEATTECH.

Hvad er dit bedste frossenpindstip?

6 kommentarer

 • Ida

  Mit bedste tip er ULD! Dilling laver virkelig lækker øko-uld til gode penge. Særligt deres rib-overdele er jeg glad for. Jeg foretrækker klart naturmaterialer, særligt når det skal sidde inderst på kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er det ikke noget med at deres tøj er meget småt i størrelsen? Eller hvad er din erfaring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg synes, det er true to size – måske lidt til den lille side.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seems like af lifetime ago...