Luksus vs. budget: When life gives you lemons...

Seems like af lifetime ago…

fwDisse billeder virker nærmest som om, at de er taget i et andet liv – og det er de vel på sin vis også 😉 Jeg skulle faktisk have dækket modeugen ifbm. med job i denne uge, men jeg måtte desværre melde pas i sidste øjeblik, da lillemanden endnu ikke er fuldt indkørt i vuggestuen.

Jeg havde ellers glædet mig til at komme ud og se nogle velklædte mennesker og få lidt inspiration på modefronten, men det må blive til sommermodeugen, som jeg ud fra billederne også kan se, at jeg har en klar præference for 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: When life gives you lemons...