Måske en kende tidligt...

Sommerbryllup

maxi-lace-skirtNederdel fra Litlle Mistress hos ASOS

Til sommer skal et af vores rigtig gode vennepar giftes, og derfor er jeg selvfølgelig allerede gået i gang med at overveje outfit. Er lidt hooked på en lang nederdel til en fin top. Billedet af mig til venstre er faktisk fra, da vi var til vores naboers bryllup, dog kommer jeg ikke til at have en mave, der skal skjules eller vises frem 😉 Jeg mindes også, at jeg var glad for dette outfit til min ældste nieces barnedåb.

Langt vigtigere end outfit-overvejelserne er, om vi skal lade lillemanden passe med overnatning for første gang (han kommer til at være 1,5 år til den tid). Jeg synes, det er så svært at vurdere, om både han er klar, men ikke mindst om vi er klar til det?

Hr. kæreste skal være toastmaster (og jeg har selvfølgelig sendt denne guide til ham), så jeg VED, det bliver en episk fest, og jeg glæder mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske en kende tidligt...