Dagens outfit: Nu med guest star

Spring has sprung

gina-tricot-topTop fra Gina Tricot

Wauw, kan næsten ikke tro, at denne sag er fra Gina Tricot. Så delikat og detaljerig! Generelt synes jeg, der er SÅ mange fine ting i webshoppen, men jeg finder næsten aldrig noget, når jeg en sjælden gang kommer forbi en fysisk butik. Er det kun mig, der har det sådan?

2 kommentarer

 • AK

  Jeg har det lige sådan, der er så mange pæne ting hos Vila og GT online, men i butikkerne er der aldrig noget 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Årh, det minder mig om, at det er alt for lang tid siden, jeg har været i Vila!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Nu med guest star