Guide til bæreredskaber coming up

Endnu en espadrille-investering

designer-espy

Louis Vuitton // Fendi

Selvom mine Chanel-espadriller klart er et af mine mere ekstravagante køb, så er det ubetinget også det par sko, jeg går mest med (altså, når vejret tillader det). Som mor til en tumling har jeg erkendt, at stiletter bare ikke er det foretrukne at stikke fødderne i, men det er rart stadig at kunne trække i noget luksuriøst fodtøj, som samtidig er til at gå i 🙂

Derfor overvejer jeg helt klart at investere i endnu et par designer-espadriller – og det behøver jo nødvendigvis ikke være fra Chanel (især når de lader én stå og vente i kø foran den nye butik i København, ahem…). Jeg er især vild med elastik-detaljerne på parret fra Fendi, dog er jeg ikke så vild med, at der står plastret Fendi på (sagde hende med kæmpe Chanel-logo på skoene, haha!).

2 kommentarer

  • katrine

    Louis Vuitton er såååå meget pænere end Fendi, men det er faretruende når de ikke engang gider oplyse prisen på deres ting, hva? Synes dine Chanel er flottere end begge, dog 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til bæreredskaber coming up