Bæltetasker

Mors dag

mors-dagVase fra Lyngby Porcelæn // Ring fra Maria Black // Middag på Toto Vinbar // Halskædevedhæng fra HandcraftedCPH

Om en uge er det mors dag, og der kommer jeg til at være i Oslo på den (forhåbentlig) skønneste forlængede weekend med mine to drenge. Så jeg behøver egentlig ikke nogen gave (siger jeg til mig selv, fordi min mand synes, det er noget opreklameret pis…).

Meeen derfor kan man jo godt drømme (aka købe en gave til sig selv!). Selvom nogen (læs: min mand) mener, at jeg har rigeligt med vaser, så synes jeg, at Lyngby Porcelæns seneste skud på stammen er så PÆN.

Normalt går jeg nærmest kun med min vielsesring og forlovelsesring, men MOM-ringen fra Maria Black skal da nok få mig på andre tanker. Den er alt for cool!

Toto Vinbar ligger længere nede af gaden fra, hvor vi bor, og hver gang vi går forbi på en af vores aftenture, proklamerer jeg over for gemalen, at vi skal få ynglet passet og spise middag der. Der er aftensol på lige netop deres fortovsspot, og jeg drømmer hede drømme om at nyde et lækkert glas vin og god mad der. Snart…

Vores vielsesringe er lavet hos HandcraftedCPH, og er man ude i god tid, kan man få lavet en virkelig smuk og personlig gave til mors dag der. Ellers kan jeg anbefale en enkel kæde (min favorit er den 45 cm lange) med et smukt, enkelt vedhæng. Jeg gav et for nylig i konfirmationsgave, og nu vil jeg have en halskæde selv!

Giver I/får I Mors dags-gave?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bæltetasker