Er liiidt træt af...

Mulberry-drømme

[Reklame for Frk. Himmelblå]

For mange, mange år siden gav jeg hr. kæreste en Mulberry-pung, og han har den stadig den dag i dag. Læderet på Mulberrys tasker og accessories bliver SÅ smørblødt og lækkert patineret, og derfor vil jeg også MEGET gerne realisere drømmen om selv at eje en Mulberry i min samling.

Jeg har været så uheldig at få stjålet min pung, så måske forsikringspengene skulle formøntes på en af deres klassiske punge, som fås i mange modeller, størrelser og farver, så der er til ethvert behov.

Kosmetikpungen har jeg også fået et umanerligt godt øje til: Jeg tager min makeup med i tasken til sommerhuset, og når jeg har morgenvagt på job, og Mulberrys oak-farvede læder kan bare klare de tæsk, sådan en kosmetikpung uundgåeligt får.

Og så er der jo taskerne! Som I nok ved, er jeg mest til de små modeller, hvor “mors ting” lige kan ligge i, mens ynglets habengut kommer i en rygsæk eller lignende. Der er jeg selvfølgelig faldet for den lille Darley i farven rosewater – SÅ PÆN!

Frk. Himmelblå har et kæmpe udvalg af Mulberry (og mange andre designermærker), så det er helt klart værd at tjekke webshoppen ud, hvis I som mig ikke kan slå Mulberry-drømmene ud af hovedet. Mulberry er lidt speciel i og med, danske webshops ikke må have deres billeder liggende på deres hjemmeside, men hvis I giver dem et kald på tlf. 7552 0091 eller sender en mail på info@frk-himmelblaa.dk, så hjælper de med glæde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er liiidt træt af...