Dagens outfit: Børneshopping

Dagens outfit: Præ-barsel stilen

Blazer fra Vero Moda, top fra InWear, nederdel fra H&M, sko fra Chanel

Outfittet her er fra sidste uge, hvor jeg stadig gik på arbejde – nu står den på barsel, og jeg har omtrent 10.000 ting, der skal streges af to do-listen (og jeg er SÅ meget faldet i leggings som bukser-fælden, og det syn vil jeg skåne jer for…).

Jeg er dog plaget af en del plukveer her sidst i graviditeten (får man flere som flergangsfødende? Havde slet ikke nogen under min første graviditet), så jeg prøver at tage det stille og roligt… Jeg har også mentalt indstillet mig på, at jeg går over termin igen denne gang (fødte min søn 40+5), så har stadig gooood tid til at få vasket, foldet, ordnet, rengjort, pakket etc.

Jeg har før skrevet om første vs. anden graviditet, og her på falderebet kan jeg godt mærke, at man er lidt mere “afslappet” med forberedelserne. Da jeg gik på barsel første gang, var alt klappet og klar, og i denne omgang er det først nu, når jeg er gået fra, at jeg lige så stille begynder at gøre klar til lillepigens ankomst. Er der ikke en eller anden Marie Kondo-type, der kan komme og ordne det hele for mig, please?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Børneshopping