Strikket vest

Hej, efterår…


Efteråret har ramt os, med hvad der dertil hører af kastanjesamling, varm kakao og indendørshygge. Men det betyder også snot og hoste i lange baner, og det er også dér vi befinder os lige nu.

Min stakkels lille pige har været forkølet, i hvad der ligner to uger nu, og om natten slår feberen til, hvilket betyder meget lidt søvn til mor. Faktisk er jeg og min mand også blevet forkølede – den eneste, der er gået fri, er min knap 3-årige krudtugle. Så der er rigeligt at se til med et rask barn, et sygt barn og et hovede fuld af snot tilsat dårlige nætter – og fik jeg nævnt, at min mand tager tre dage med jobbet til Jylland, hvor han får lov at sove uforstyrret i en hotelseng?!

Lad mig bare sige, at jeg har indkøbt rigeligt med snacks til mig selv, og så er der indkaldt forstærkninger fra svigerforældre og søstre – og mon ikke, jeg også bliver en flittig kunde hos Wolt de næste par dage? Det ville ikke være upassende at få leveret en flaske rødvin med, vel? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikket vest