Hej, efterår...

Når det er knap så deprimerende at rede sit hår…

[Reklame for Madison Professional]

Efter begge mine graviditeter har jeg desværre oplevet at fælde voldsomt meget. Hver gang har hårtabet sat ind fire måneder efter fødslen, og det har nærmest været deprimerende at rede mit hår, fordi der var en kæmpe hårklump, der kunne “plukkes” ud af min hårbørste efterfølgende.

På det seneste har hårbørstningen dog været knap så nedslående, for jeg har redt håret med de mest luksuriøse børster fra Madison Professional. Børsterne har ikke som sådan mindsket mit hårtab (som jo er hormonelt betinget), men det unikke miks af nylonpigge og vildsvinehår (som er et overskudsprodukt fra fødevareproduktion) stimulerer hovedbundens blodcirkulation, hvilket fremmer hårets vækst.

Desuden fordeler børsterne hårets naturlige olier (og dem har jeg rigeligt af, da jeg ikke liiige når at komme i bad så ofte, som jeg burde #mortilto), så det bliver dejligt blødt og glansfuldt. Som bonus er børsterne også virkelig gode til at lægge de små “strittere”, som man bliver udstyret med efter sådan en skøn omgang post-graviditetshårtab, ned.


Nylon- og vildsvinebørsten fås i to størrelser, som er perfekte til både det lange og korte hår (og den lille er perfekt at have med i tasken).

Den helt sorte hårbørste er ekstremt fleksibel, hvilket gør at hårstråene ikke knækker så nemt, når man reder sit hår med den. Slutteligt må jeg lige nævne detangler-børsten: Jeg har haft én fra et andet mærke, men den er slidt op, og denne fra Madison Professional er VIRKELIG god – og så beder min søn, der ellers hader at få redt sit hår, om at få børstet manken med denne. Så hvis jeres unger ikke er så vilde med at få børstet hår, så gi’ den en skud.

Børsterne fås til virkelig rimelig priser, når man ser på, hvad andre ellers tager for sådan en lækker børste med vildsvinehår. Børsterne kan købes online HER, og hvis du gerne vil se, inden du køber, kan du se en forhandlerliste HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej, efterår...