Gør-det-selv: Balenciaga-tørklæde

ANTM – wanna be on top?

Jeg elsker at se ANTM – eller for de uindviede America’s Next Top Model. For tiden viser TV3 de gamle sæsoner, de er nået til sæson 3. Og hver torsdag viser de sæson 8. Og selvom jeg har set begge sæsoner før, så ser jeg dem gladeligt igen. ANTM har bare det rette mix af mode og intriger – yikes! I likes! Sæson 9 kører for tiden i USA, og jeg følger selvfølgelig med på YouTube. Tjek brugerne 88872 og sk011151 (som begge er hurtige til at uploade) og dodash8 – brugeren er også hurtig til at uploade de nye afsnit og har desuden nogle af de gamle sæsoner liggende.

Mine favoritter pt. er Heather og Jenah:


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør-det-selv: Balenciaga-tørklæde