Download musik gratis - og lovligt!

Black/white tux

En smokingjakke har i min begrebs- og garderobeverden opnået status som klassiker. Jeans og t-shirt til hverdag – smid en smokingjakke over, og du er klar til fest! Selv har jeg en sort (købt på eBay) og en hvid (som min søde mutti har fået syet til mig i Vietnam). Men i efterårs- og forårsshowene har jeg lagt mærke til tuxedojakker som er hvide med sort revers. En smule mere opsigtsvækkende, men stadig superflot og elegant.

Jens Laugesen ’08 forår/sommer: Jeg elsker hele dette look. Håret, jakken, bukserne, skoene – perfektion!

Phillip Lim ’08 forår/sommer:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Download musik gratis - og lovligt!