Pinrolling - jeans, når det er varmt

Download musik gratis – og lovligt!

Mediehypen er for længst overstået, men jeg vil da stadig reklamere for det udemærkede initiativ, som Radiohead står for. Download cd’en “In Rainbows” – og bestem selv prisen! Så det kan i princippet være gratis. Så er der jo flere penge at shoppe for – eller mad til en uge… Eller billetter til en koncert!

Personligt kører nummeret “All I Need” på repeat hos mig…

The Verve følger trenden og har gjort et godt 15 min. langt track, “The Thaw Session”, tilgængeligt på musikmagasinet NME’s hjemmeside. Jeg tror, at sidste chance for at downloade er i dag. Så skynd dig – det lover godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinrolling - jeans, når det er varmt