Ka' vi li' Cavalli?

Gør-det-selv: Balenciaga-tørklæde

Hvis jeg havde tid… Hvis jeg havde penge…

Puha, hvor mange gange har jeg ikke ytret disse sætninger?! De samme sætninger er fuldt anvendelige i dette tilfælde. Jeg, og sikkert 1000 andre fashionistaer, har sukket over tørklædet fra Balenciagas ’07 efterårs/vinter-kollektion.
Jeg har slet ikke råd til det originale 20.000-something-kroner tørklæde. Heck! Jeg har pt. ikke engang råd til at lave en efterligning. Men idéen er der da, så den vil jeg da dele (hvis bare jeg så også kunne komme på en idé til min nyhedspakke i radio så nemt – suk…).

Mønter fra eBay:
Russisk tørklæde fra eBay:
You do the math!

Selvfølgelig er det ikke mig, der her opfinder den dybe tallerken. Agathe fra StyleBytes er kreativ som altid.
Og er man ikke til russisk, kan man nuppe et partisaner tørklæde, som de gør hos Fashionista:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ka' vi li' Cavalli?