Stella sweater: Fra isbjørn, til rensdyr, til dromedar

Jagten på kappen

Siden sidste vinter har jeg været på jagt efter en sort kappe i uld. Indtil videre har jeg endnu ikke haft held til at finde en. eBay har jeg søgt på dagligt, men de ryger op i prisen, så jeg er vist ikke den eneste, der vil have fat i et alternativ til en vinterfrakke.

Her er to, som har været på min watch-liste på eBay:

Og så er der den her fra Stella Mccartney på NAP. Den er bare mums – og way out of my budget. Den er rigtig sød med hætten og det hele.

Denne fra Malene Birger er også meget cool, men ikke helt lige det jeg leder efter. Men stylingen med en stram underdel til den flagrende kappe og nogle læderhandsker er også sådan jeg vil style en kappe. Jeg ville så droppe de store solbriller og finde en mindre taske… Så jagten fortsætter – it shall be mine, oh yes, it shall…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stella sweater: Fra isbjørn, til rensdyr, til dromedar