Syret 80'er comeback

Ka’ vi li’ Cavalli?

Så kom billederne af Roberto Cavallis kollektion for H&M. Vil disse beklædningsgenstande skabe kø foran udvalgte H&M-butikker den 8. november? Jeg vil nok ikke være i blandt dem, både fordi jeg sandsynligvis sidder og pukler med opgave i mediesociologi, men nok mest fordi, der ikke er så meget, der falder i min smag. I ægte Cavalli stil er der masser af dyreprints, guld og glimmer. Men så er der jo også de sædvanlige ting, som vi også så i kollektionen fra Karl Lagerfeld, Stella Mccartney og Viktor & Rolf: Jeans, tuxedos og trenchcoats – selvfølgelig med et Cavalli-touch, ligesom de andre også fik et touch af de respektive designere.

Her er mine favoritter, hvis man kan kalde det det. Du kan se alle billederne her – denne blog er iøvrigt min favorit H&M-updater:

Glimmerkjolen minder mig om én, som Kate Moss havde på for nyligt. Jeg foretækker så Kate Moss/Topshop versionen frem for Roberto Cavalli/H&M versionen. Længe leve kendis/highstreet-samarbejder!

For at være helt ærlig er der stadig ikke nogle af H&M’s samarbejder med en topdesigner, der har imponeret mig helt og holdent. Jeg synes ikke, at designet retfærdiggør de priser, som H&M tillader sig at tage – hvilket plejer at være et stykke over normale H&M-priser. Hvis de så bare holdt tøjet i den lave ende… Det eneste jeg ejer fra disse celebre samarbejder er et sort silke pencilskirt med lommer (købt til ingen penge på eBay) og en oversize hvid tank top med print og kæde (med 70% ved H&M-udsalg). Begge fra Stella Mccartney-kollektionen. SE! Jeg er alt for nærig!

Dog søger jeg jævnligt på eBay efter en sort paillet smokingjakke fra Karl Lagerfeld-kollektionen. Jeg har villet have den siden jeg så Susie Bubble med den på.
Dog er den kun dukket op én gang – men i en str. UK12. Øv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syret 80'er comeback