Jagten på kappen

Pinrolling – jeans, når det er varmt

Suk, suk. Urene er stillet en time tilbage til vintertid, sengen har aldrig været åh-så-dejlig-varm-og-blød om morgenen og hosten bliver ved på fjerde uge. Ja, lidt ondt må man godt have af sig selv. Så drømmer jeg mig til forår og sommer – og når det bliver varmt nok, så skal jeg helt sikkert…

Ja, jeg ved ikke, hvad dette fæmomen hedder på dansk, men jeg kalder det pinrolling. Inspireret af gutterne inde på Supertalk, ruller jeg lige jeansene op, bare en lillebitte smule. Det smarte ved pinrolling er, at det bliver stramt om anklen og så ruller de ikke op af sig selv. Supersødt til ballerinaer eller klipklapper. Når man som jeg er jeans-afhængig, så går jeg altså også med dem om sommeren (denne sommer var jo så heller ikke så varm, at man kunne lægge jeansene bagerst i skabet…) – og dertil er pinrolling genialt.

Her er nogle eksempler fra MyStyleDiary:Ja, den mørkeblå blazer er også en sommerfavorit 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på kappen