Ønskeoutfit vs. virkelighedens outfit

Se mine negle, de er blå som…

Rimmel’s Lasting Finish Nail Polish i farven 262 Fuel. Inspireret af top knotch-blog StyleBytes gik jeg ud og fik fat i en blå neglelak, min er godt nok med lidt glimmer i, men det er superflot, synes jeg. Min nuværende besættelse er neglelak (mere om det senere). Jeg har købt den til næsten ingen penge i Tyskland, men den kan sikkert fås her i Danmark – dog noget dyrere. Jeg synes, at farven går godt til min nuværende outfit palette, som er primært grå, blå og sort.

Plus den matcher min tekop noget så forfriskende. Jeg døjer med den værste hoste, så drikker te i spandevis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeoutfit vs. virkelighedens outfit